Is uw restaurant, kantoor of sportvereniging toe aan nieuwe meubels?

Met liefde en aandacht werken we aan persoonlijke interieurs voor onze opdrachtgevers. Laat je inspireren door het resultaat in onderstaand portfolio van de door ons gerealiseerde projecten.
Neem eens contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek.

Eén van de meest historische cafés van Antwerpen dat rond de eeuwwisseling begon met melk, limonade, bier en brood te verkopen aan de bezoekers en wandelaars. Terwijl je geniet van een hapje en een drankje genieten je kinderen in de grote en veilige speeltuin of spelen een spelletje minigolf.

Juliëtte Kampschmidt en Rick van den Broek hebben samen alles in huis om iedereen een gezellige en gastronomische beleving te geven bij STAMPIJ!​

U bent elke dag van harte welkom voor een lunch, vieruurtje of diner bij de vernieuwde Brasserie Het Zomerhuis te Stekene, België.

Aan de rand van Doetinchem en in het bosrijke gebied van De Pol staat deze Orangerie. In de Orangerie zijn ze één met de seizoenen, zowel in het decor dat het uitzicht hen biedt, als in hun menu. Deze culinaire beleving creëren ze met producten van lokale helden, leveranciers met passie!

Gelegen in het zuiden van Amsterdam, sta je binnen een paar minuten op de Zuidas, het zakendistrict van de stad.
Wil je hun community leren kennen in een van Citydens levendige huiskamers? Of trek je jezelf liever terug in je eigen Den? Ze nodigen je uit om bij hun te verblijven en te genieten van hun verrassende en interessante buurten.

Het paleis is gelegen aan de rand van Apeldoorn en werd tot 1975 door leden van de Koninklijke familie van Nederland bewoond. Sinds 1984 is het als Nationaal Museum Paleis het Loo opengesteld voor publiek en vinden er tentoonstellingen en evenementen plaats.